Camping

Welkom op de boerderij

Wij zijn geopend!

Leuk dat u een kijkje neemt op onze website. Wij zijn Ronald en Floor Loot en dit jaar starten wij met een minicamping met 15 standplaatsen. De camping is vlakbij het dorp Nagele gesitueerd, dus voor uw kleine boodschappen of broodjes kunt u naar de spar in het dorp lopen. Verder is er in de omgeving van alles te doen. Activiteiten vind u onder het kopje ”omgeving.” U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om lekker op de camping te blijven en te genieten van de rust en de tuin.

In de voortuin is een grote vijver aanwezig. Naast de prachtige begroeiing in en om de vijver zitten er ook goudvissen, kikkers en andere beestjes in de vijver. Van april tot juni is het een luid gekwaak. Wij vinden het erg gezellig om ’s avonds naar het kikkerkoor te luisteren. Neemt u gerust eens een kijkje bij de vijver!

In de tuin staan veel fruitbomen. We hebben elstar appels, jonagold appels, conferance peren, gieserwildeman peren, pruimen en een kleine kersenboom. Daarnaast hebben we een grote bloementuin en moestuin. De camping is omringd door een windsingel met allerlei soorten bomen. Dit houdt de wind tegen en zorgt voor schaduw op warme zomerdagen. Daarnaast bieden de bomen een fijn huis voor allerlei soorten vogeltjes.

Voor foto’s van de camping verwijs ik u door naar het kopje ”foto’s”.

Wij willen u van harte uitnodigen om eens een kijkje te komen nemen op onze camping!

%d bloggers liken dit: