Sanitair gebouw

Ontwerpen sanitair gebouw

Ons huis is (bijna) klaar! Dat betekent dat er weer tijd en ruimte is om na te denken over het sanitair van de camping. Vorig jaar hebben we ons sanitair gehuurd. Omdat het draaien van de camping zo super goed is bevallen willen we dit jaar een permanent sanitair gebouw maken. In maart willen we de camping weer open doen en gasten ontvangen, dus dan moet het klaar zijn.

Het plan is om 3 losse badkamers te maken. We willen in elke badkamer een dakraam, zodat het kan ventileren en het lekker licht is. Wat voor ons het aller belangrijkste is, is dat we het makkelijk schoon kunnen maken en dat het strak en netjes oogt.

Onderstaand ontwerp is een impressie van wat we gaan maken.

Huisregels

Wilt u met het volgende rekening houden?

Beste gasten,

Aankomst: U bent van harte welkom vanaf 12.00 uur. Bij aankomst dient u zicht te melden. Indien er niemand aanwezig is graag even telefonisch contact opnemen.

Wij zwaaien u om uiterlijk 11.00 uur uit. Zou u zo vriendelijke willen zijn om de plek schoon achter te laten?

Onze camping is niet verhard, daarom willen wij het gebruik van auto’s op het veld beperken. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw auto tussen de bomen aan de kant van de beukenhaag te parkeren?

Wij maken gebruik van een septictank. Dit betekent dat er absoluut geen chemicaliën door de wc/spoelbak mogen worden gespoeld. Wij zullen hier streng op toezien, omdat de septictank anders zijn werking verliest. Douchegel, shampoo en afwasmiddel is uiteraard wel toegestaan.

Wij wensen u een heerlijk verblijf toe!

Voorzieningen

De camping

De standplaatsen zijn ongeveer 9m x 10m en zijn onverhard, maar wel voorzien van drainage. In 2022 is de sanitaire voorziening vernieuwd. Deze worden dagelijks schoongemaakt. De overkapping naast het sanitair staat tot uw beschikking. In de overkapping staat een koelkast waar u gebruik van mag maken, er is ook een kast aanwezig met folders van activiteiten in de buurt. Als de pruimen weer rijp zijn worden deze ook onder de overkapping neergelegd.

Er is een andere overkapping waar u uw fiets neer kan zetten, zodat deze droog staat.

De kinderen kunnen lekker buiten spelen, we hebben een schommel, een wip en een trampoline. Uiteraard zetten wij een zwembad op bij warm weer, zodat ze af kunnen koelen. Daarnaast mogen ze meehelpen om de kippen te voeren, pruimen te plukken en het gras te maaien op de zitmaaier.

In de buurt

De Spar in Nagele bevindt zich op 650meter van de camping. Daar kunt u lekkere broodjes halen en de kleine boodschappen. Voor grote boodschappen kunt u naar Urk of naar Emmeloord.

Werelderfgoed Schokland

Schokland bevindt zich op 5km van de camping. Schokland is een voormalig eiland in de Zuiderzee en heeft als eerst in Nederland de Werelderfgoedstatus van UNESCO ontvangen. U ervaart de geschiedenis van duizenden jaren. Ga een dagje naar het museum of maak een wandeling in het natuurgebied van 490 hectare. Het 50 jaar oude schokkerbos en het natte grasland vormen de perfecte broedplaats voor lepelaars, grutto’s en andere weidevogels.

Vissersdorp Urk

Het vissersdorp Urk ligt op een afstand van 10 kilometer. Op Urk is genoeg te doen! Geniet van een hapje en een drankje in één van de vele restaurantjes. Ga lekker naar het strand of het bos of ga mee op ginkiestocht.

Schokkerstrand met restaurant Pier 16

Geniet van een duik in het Ketelmeer of laat uw boot te water en ga heerlijk varen. Het ketelmeer is een kwartiertje fietsen (5km) vanaf de camping. Het is ook met de auto goed te bereiken. Je kan je auto naast het strand parkeren. Na het zwemmen genieten van een lunch/ diner? Dat kan! Bij het strand is een restaurant aanwezig, genaamd Pier 16.

Orchideeënhoeve

Op een kwartiertje rijden ligt de Orichideeënhoeve. Daar kunt u verschillende soorten tuinen ontdekken en dieren spotten. Zo hebben ze bijvoorbeeld een zwevende bloemen tuin, een regenwoud en een stokstaartjes tuin! Er zit ook een grote overdekte speeltuin van 1000m2.

Tarieven 2023

Minicamping welkom op de boerderij

OmschrijvingPrijzen
Staanplaats
Tent/caravan/ camper
2 personen
1 auto
Toeristenbelasting en afvalstoffenheffing
Wifi

€20.00
Extra persoon
Vanaf 2 jaar
Inclusief toeristenbelasting en afvalstoffenheffing
€4.00
Stroom €3.00
Bijzettentje€2.50
Huisdier€1.50
Extra auto€2.50
*Alle prijzen zijn per nacht

Heeft u interesse om de gehele camping af te huren? In overleg is dit mogelijk. We hebben hier ervaring mee en bespreken graag de mogelijkheden met u.