Huisregels

Wilt u met het volgende rekening houden?

Beste gasten,

Aankomst: U bent van harte welkom vanaf 12.00 uur. Bij aankomst dient u zicht te melden bij de gastheer/gastvrouw. Indien er niemand aanwezig is graag even telefonisch contact opnemen.

Wij zwaaien u om uiterlijk 11.00 uur uit. Bij vertrek dient u de door u ingenomen plaats schoon en gebruiksklaar op te leveren.

Onze camping is niet verhard, daarom willen wij het gebruik van auto’s op het veld beperken. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw auto tussen de bomen aan de kant van de beukenhaag te parkeren?

Wij maken gebruik van een septictank. Dit betekent dat er absoluut geen chemicaliën door de wc/spoelbak mogen worden gespoeld. Wij zullen hier streng op toezien, omdat de septictank anders zijn werking verliest. Douchegel, shampoo en afwasmiddel is uiteraard wel toegestaan.

Wij wensen u een heerlijk verblijf toe!

Voor een uitgebreider regelement vraag ik u naar beneden te scrollen.

Uitgebreide huisregels

 1. Aankomst: U bent van harte welkom vanaf 12.00 uur. Bij aankomst dient u zicht te melden bij de gastheer/gastvrouw.
 2. Vertrek: Wij zwaaien u om uiterlijk 11.00 uur uit. Bij vertrek dient u de door u ingenomen plaats schoon en gebruiksklaar op te leveren, waarna u zich bij de gastheer/gastvrouw meldt.
  Andere aankomst- of vertrektijden kunnen in overleg met u besproken worden.
 3. Parkeren: Auto’s mogen alleen bij aankomst en vertrek op de camping komen. Gelieve stapvoets te rijden op onze minicamping. Daarna dient u deze te parkeren in de daarvoor speciaal ingericht parkeerplaatsen vooraan de camping. Is dit niet mogelijk voor u, kan hier vanaf worden geweken in overleg.
 4. Tarieven: Neem kennis van de geldende tarieven, zodat hierover geen misverstanden kunnen ontstaan. U kunt de actuele tarieven vinden op de website.
 5. Betaling: U kunt bij ons contant of via een online betaalverzoek betalen.
 6. Bezoekers: Natuurlijk mag u bezoek ontvangen.
 7. Sanitair gebouw en afwasruimte: Iedereen houdt van een schoon en netjes sanitair gebouw. Wij doen onze uiterste best om alles schoon te houden! Wilt u ook alles zo netjes mogelijk achterlaten. Kinderen tot 6 jaar dienen onder begeleiding van een volwassene gebruik te maken van de sanitair gebouwen. Het is verboden zich zonder redelijk doel of op een hinderlijke wijze op te houden in de sanitair gebouwen.
 8. Afval: Huishoudelijk afval kunt u in zakken in de daarvoor bestemde container deponeren. Wilt u zoveel mogelijk uw afval scheiden op de daarvoor bestemde plaatsen? (Glas, papier, rest). Grofvuil (bijvoorbeeld een kapotte stoel of een lek luchtbed) graag zelf weer mee naar huis nemen.
 9. Verantwoordelijkheid: Tijdens uw verblijf op onze mini-camping bent u te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het doen en laten van uw medekampeerders en/of bezoekers op de camping; u dient er op toe te zien dat ze zich houden aan de gedragsregels en overige voorschriften van de camping. Ten behoud van de sfeer en de rust op de camping wordt een ieder geacht zich zodanig te gedragen, dat op geen enkele manier overlast aan een ander veroorzaakt wordt.
 10. Dieren: Huisdieren van campinggasten of hun bezoekers zijn toegestaan en dienen ten allen tijden aangelijnd te zijn, en geen overlast veroorzaken. Uw hond(en) kunt u buiten het kampeerterrein/erf uit laten. De huisdieren zijn niet welkom in de sanitair ruimte.
 11. Roken: In alle gebouwen is het verboden te roken.
 12. Toegang: Overige gebouwen op het terrein zijn niet vrij toegankelijk voor gasten en hun bezoekers, tenzij onder toezicht en met toestemming van de gastheer en/of gastvrouw. Respecteert u ook alstublieft de grenzen van het privé terrein.
 13. Rust: U bent hier voor uw rust en ontspanning. Storend lawaai en geluidsoverlast zijn dan ook niet wenselijk. Gebruik van radio, televisie, muziekinstrumenten en overige geluidsapparatuur mag nooit storend zijn voor anderen.
 14. Aansprakelijkheid: De gastheer en gastvrouw aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor brand, diefstal of beschadiging van eigendommen van campinggasten en hun bezoekers, noch voor ongevallen die campinggasten of hun bezoekers overkomen. Voor verzekering van uw kampeermiddel of uzelf, tegen brand, storm, diefstal, letsel/ongevallen e.d. van mens en dier dient u zelf te zorgen!
 15. Uitzonderingen: In gevallen waarin deze huisregels niet voorzien, beslist de beheerder.

Alle op het terrein aanwezige personen worden geacht op de hoogte te zijn van het geldende kampeerreglement. Ernstige overtreding van dit reglement kan verwijdering van het terrein tot gevolg hebben zonder dat restitutie van de huursom of een gedeelte daarvan plaatsvindt. De gastheer en gastvrouw behouden zich het recht personen, kampeermiddelen, voertuigen etc. van het terrein te verwijderen. Van wetsovertredingen en misdrijven wordt altijd aangifte gedaan bij de politie

Wij wensen u een heerlijk verblijf toe en vragen u het te melden als er iets niet naar uw zin is zodat wij het kunnen verhelpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: