Badkamer voor en na

Lekker opgeknapt

De badkamer is inmiddels bijna klaar! Alleen het plafond moet nog gestuct worden, maar dat doen we pas als de aannemer klaar is. Ik ben echt super blij met het eindresultaat. De haakjes, toiletrolhouder en de handdoekenrekken zijn van Zack Linea in de kleur rvs. De kranen en spotjes zijn ook in de kleur rvs, dus dat past mooi bij elkaar.

De lichtkleur van deze spotjes is ”dim-to-warm”. Dit wil zeggen dat de lichtkleur warmer wordt naarmate je de spotjes dimt. Als je spotjes koopt voor de badkamer kijk dan naar de IP (International Protection rating) waarde! Niet elk spotje mag zomaar in de badkamer geplaatst worden. Voor de badkamer moet je minimaal spotjes met IP waarde 44 hebben. Ze zijn dan spatwaterdicht (ik neem aan dat je niet met de douchekop tegen het plafond gaat spuiten, want dan moet je IP65 hebben).

Hieronder een paar foto’s van de oude situatie en de nieuwe situatie. Ik kan niet wachten om leuke decoratie te kopen voor de badkamer, maar ik wacht nog heel even op de stukadoor, anders is alles weer stoffig en vies.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: