Voorzieningen

De camping

De standplaatsen zijn ongeveer 9m x 10m en zijn onverhard, maar wel voorzien van drainage. Op de camping zijn twee badkamer units van Huusq aanwezig. Deze worden dagelijks schoongemaakt. Het chemisch toilet kan helaas nog niet geleegd worden. Volgend jaar hopen we verharde plekken te creëren en een stortplaats voor het chemisch toilet te bouwen.

De kinderen kunnen lekker buiten spelen, we hebben een schommel en een trampoline. Uiteraard zetten wij een zwembad op bij warm weer, zodat ze af kunnen koelen. Daarnaast mogen ze meehelpen om de kippen te voeren, pruimen te plukken en het gras te maaien op de zitmaaier.

In de buurt

De Spar in Nagele bevindt zich op 650meter van de camping. Daar kunt u lekkere broodjes halen en de kleine boodschappen. Voor grote boodschappen kunt u naar Urk of naar Emmeloord.

Werelderfgoed Schokland

Schokland bevindt zich op 5km van de camping. Schokland is een voormalig eiland in de Zuiderzee en heeft als eerst in Nederland de Werelderfgoedstatus van UNESCO ontvangen. U ervaart de geschiedenis van duizenden jaren. Ga een dagje naar het museum of maak een wandeling in het natuurgebied van 490 hectare. Het 50 jaar oude schokkerbos en het natte grasland vormen de perfecte broedplaats voor lepelaars, grutto’s en andere weidevogels.

Vissersdorp Urk

Het vissersdorp Urk ligt op een afstand van 10 kilometer. Op Urk is genoeg te doen! Geniet van een hapje en een drankje in één van de vele restaurantjes. Ga lekker naar het strand of het bos of ga mee op ginkiestocht.

Schokkerstrand met restaurant Pier 16

Geniet van een duik in het Ketelmeer of laat uw boot te water en ga heerlijk varen. Het ketelmeer is een kwartiertje fietsen (5km) vanaf de camping. Het is ook met de auto goed te bereiken. Je kan je auto naast het strand parkeren. Na het zwemmen genieten van een lunch/ diner? Dat kan! Bij het strand is een restaurant aanwezig, genaamd Pier 16.

Orchideeënhoeve

Op een kwartiertje rijden ligt de Orichideeënhoeve. Daar kunt u verschillende soorten tuinen ontdekken en dieren spotten. Zo hebben ze bijvoorbeeld een zwevende bloemen tuin, een regenwoud en een stokstaartjes tuin! Er zit ook een grote overdekte speeltuin van 1000m2.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: