Verbouwing badkamer

Slopen van de badkamer

In de boerderij krijgen Ronald en ik een slaapkamer en badkamer beneden. De badkamer die er nu nog in de boerderij zit gaan we slopen en vervangen. We laten de aansluitingen wel op z’n plek zitten, omdat we de indeling prima vinden. Er is al vloerverwarming aanwezig in de badkamer, maar we kiezen er toch voor om extra elektrische vloerverwarming te plaatsen. Als de temperatuur in het huis goed is slaat de vloerverwarming in de badkamer niet aan, dus dan is het best fris als je uit de douche komt!

Inmiddels is de badkamer helemaal gesloopt. We twijfelen nog of de tegels ook van de wand gehaald moeten worden of dat de tegelzetter er over heen kan tegelen.

Ik heb heel lang getwijfeld of ik keramisch parket of de vloer wilde of toch ”gewoon” tegels. Ik heb uiteindelijk toch gekozen voor keramisch parket, omdat dat wat warmer oogt en ik vind het wel bij de boerderijstijl passen. Op de achterwand van de douche, de achterkant van de wc en op de zijkant van het bad komt hetzelfde keramische parket. De rest van de wanden wordt betegeld met mat witte tegels.

Eén opmerking over 'Verbouwing badkamer'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: